طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر به روش تهرانی

طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر

 

طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر

پیراشکی گوشت از غذاهایی است که در چند سال اخیر خود را در سفره های ایرانیان جای داده است. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم به عنوان یک وعده کامل برای خانواده سرو کنیم، می توانیم آنرا با سایز کوچک برای پیش غذا در مهمانی ها و مجالس خود نیز در نظر داشته باشیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در فر در ادامه با وبلاگ ایرانی حرفه ای همراه باشید.

مواد لازم خمیر پیراشکی

  • آب ولرم 1 پیمانه 
  • خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری 
  • شکر 1 قاشق غذاخوری 
  • روغن مایع 4 قاشق غذاخوری 
  • آرد 3/5 پیمانه 

مواد لازم داخل پیراشکی

  • گوشت چرخ کرده 100 گرم 
  • قارچ 100 گرم
  • پیاز 1 عدد 
  • فلفل دلمه ای 1 عدد 
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری 
  • ادویه جات به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر

برای تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و مخصوص ابتدا خمیر را درست می کنیم. برای این منظور آب ولرم را به همراه شکر و خمیر مایه با هم در ظرفی مناسب مخلوط می کنیم، سپس در ظرف را می بندیم.

در این مرحله به مدت 10 دقیقه زمان می دهیم تا عمل بیاید و روی آن کف کند. در ادامه آرد و نمک را الک می کنیم و کم کم به مایه عمل آمده اضافه می کنیم. حالا روغن را هم اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید.

در این مرحله یک ظرف مناسب را کمی چرب می کنیم و خمیر را داخل آن می گذاریم. در ادامه روی آن را با پارچه یا پلاستيک می بندیم و درجای گرمی قرار می دهیم تا به مدت یک ساعت همان جا بماند.

در این فاصله مواد داخل پیراشکی را درست می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم. در ادامه گوشت را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

بعد فلفل دلمه ای ریز خرد شده و قارچ نگینی خرد شده و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم، سپس در تابه را می گذاریم تا کمی با حرارت کم بپزد.

روی میز کار را کمی چرب می کنیم، سپس آرد پاشی می کنیم. در ادامه پف خمیر را می گیریم و کمی ورز می دهیم، سپس به روی سطح کار منتقل می کنیم. در ادامه خمیر را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را با وردنه به شکل بیضی باز می کنیم.

حالا به مقدار لازم از مواد گوشتی وسط خمیر می ریزیم، سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می ریزیم. در ادامه خمیرهای اماده شده را درون سینی فر قرار می دهیم و به مدت 20 دقیقه روی آن را با پارچه می پوشانیم.

برای رومال کردن پیاشکی ها یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر و زعفران دم کرده و نمک را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس با برس روی خمیر ها می مالیم و در صورت تمایل روی آن کمی کنجد ی ریزیم.

در مرحله اخر سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم. بهتر است در طبقه وسط قرار دهیم. پس از پخت، به مدت 5 دقیقه هم گریل را روشن می کنیم تا روی پیراشکی طلایی شود.

منبع : سایت سراما

Comments