طرز تهیه فلافل با یک رسپی ساده و آسان با آرد و تخم مرغ

طرز تهیه فلافل با یک رسپی ساده و آسان

طرز تهیه فلافل با یک رسپی ساده و آسان

امروز در وبلاگ ایرانی حرفه ای با دستور پخت یک فلافل آسان و سریع در خدمت شما عزیزان هستیم. فلافل یک غذای عربی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 8 نفر
  • نخود    500 گرم
  • پیاز بزرگ    1 عدد
  • تخم مرغ    2 عدد
  • سیر    4 حبه
  • آرد    سه چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
  • روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار کافی

طرز تهیه فلافل جنوبی
برای تهیه فلافل خوشمزه ابتدا نخود ها رو به مدت دو تا سه روز قبل خیس می کنیم و هر ۶ ساعت یک بار آب موجود درنخودها را عوض میکنیم. نخودها را در زمان خیس خوردن باید در یخچال قرار بدهیم تا خراب نشوند. پس از اینکه نخودها به خوبی خیس خوردند آنها را چند دقیقه در آب جوش قرار می دهیم.

سپس نخودها را آبکشی می کنیم و با چرخ گوشت یا سبزی خرد کن خوب چرخ می کنیم تا له شوند. در ادامه پیاز و سیر را هم اضافه می کنیم تا به همراه نخودها چرخ شوند. در آخر تخم مرغ را به همراه آرد و ادویه ها اضافه می کنیم و با دست مواد را ورز می دهیم تا حالت چسبناکی پیدا کند.

حالا مایه فلافل آماده است و باید آنرا سرخ کنید. یک ظرف گود روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی داخل ظرف می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد فلافل ها را قالب می زنیم و داخل روغن سرخ می کنیم. در آخر به همراه خیارشور، گوجه فرنگی و نان ساندویچی سرو می کنیم.

Comments