طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی به زبان ساده و مرحله به مرحله

طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه قورمه سبزی برای 4 نفر  ادویه مخصوص قورمه سبزی  سبزی قورمه سبزی شامل چه چیزهایی است  ترکیب سبزی قورمه

برای امروز آموزش پخت قورمه سبزی به زبان ساده را برای شما اماده کردیم. برای راحتی شما دوستان عزیز این دستور پخت را در چند مرحله تقسیم بندی شده است. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
  • سبزی خورشتی ۵۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی ۱۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • لیمو عمانی ۴ عدد
  • روغن مایع به اندازه لازم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
  • آب نارنج ، آبغوره و زردچوبه به اندازه لازم

دستور پخت خورش قورمه سبزی

گام اول

ابتدا لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی را حداقل به مدت 4 ساعت در یک کاسه آب می خیسانیم تا نفخ ان گرفته شود.

گام دوم

برای شروع آشپزی پیاز را خرد می کنیم و در یک قابلمه با کمی روغن مایع تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم.

گام سوم

در این مرحله گوشت خورشتی را اضافه می کنیم وخوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.

گام چهارم

در این مرحله لوبیا قرمز را با آب سرد آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم . لوبیا را هم چند دقیقه تفت می دهیم سپس 4 لیوان آب جوش اضافه می کنیم.

گام پنجم

درب قابلمه را می گذاریم تا حدود 2 ساعت لوبیا قرمز و گوشت به طور کامل بپزند و نرم شوند.

گام ششم

در این مرحله سبزی خورشتی را پاک می کنیم و پس از اینکه به خوبی خرد کردیم کمی در روغن تفت می دهیم سپس به قابلمه اصلی اضافه می کنیم.

گام هفتم

در مرحله آخر اجازه می دهیم خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. در این مرحله باید لیمو عمانی ها را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنیم.

گام هشتم

در آخر اجازه می دهیم آب خورش تبخیر شود و روغن بیندازد سپس به همراه برنج ساده یا زعفرانی سرو می کنیم.

منابع :

Comments