طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و خانگی به صورت مرحله به مرحله

دستور تهیه سیر ترشی

دستور تهیه سیر ترشی

در این دستور می خواهیم آموزش کامل درست کردن سیر ترشی در منزل را به شما عزیزان بدهیم. در ادامه با وبلاگ ایرانی حرفه ای همراه باشید.

مواد لازم سیر ترشی

  • 3 کیلوگرم سیر
  • 1 پیمانه شیره خرما
  • سرکه به میزان لازم
  • 1 پیمانه رب انار ترش
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 3 قاشق غذاخوری تمرهندی

دستور تهیه سیر ترشی

  1. ابتدا پوست اولیه سیرها رو بگیرید و پوست نازک آن را بزارید سپس بشویید و روی یک پارچه بزارید کاملا خشک شود.
  2. تمر هندی را در ظرفی ریخته و یک پیمانه سرکه به آن اضافه کنید؛ با قاشق هم بزنید تا در سرکه حل شود، سپس از صافی بگذرانید تا هسته آن جدا شود.
  3. سیر‌ها را در قابلمه بریزید، شیره تمر هندی، شیره خرما و رب انار را به آن اضافه کنید. سپس سرکه را در حدی به قابلمه اضافه کنید که روی مواد را بپوشاند.
  4. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید حدود نیم ساعت بجوشد. حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد یک روز در قابلمه بمانند.
  5. پس از یک روز، سیر‌ها را در بطری مخصوص ترشی ریخته و از همان سرکه موجود در قابلمه روی آن بریزید و یک هفته بعد میتونید استفاده کنید.نوش جان. 
  6. نکته مهم دیگر اینکه ظرف سیر ترشی را در مجاورت نور مستقیم خورشید قرار ندهید. امیدواریم این آموزش مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد. 

منابع

Comments