طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی در منزل

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی با ژله برای 10 نفر آموزش تصویری پاناکوتا زعفرانی دسر سراشپزباشی قالبی شف طیبه بدون خامه

پاناکوتا زعفرانی یکی از انواع دسرهای بین المللی بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه به دلیل اینکه حاوی ژلاتین می باشد، حالتی ژله ای دارد و برای مهمانی ها و مجالس یک گزینه بسیار مناسب می باشد. این دسر را با دسر های دیگر مثل ژله هم می توانیم ترکیب کنیم تا دسر جذاب تری داشته باشیم، البته باید از ژله هایی مثل موز و آناناس استفاده کنیم تا رنگ پاناکوتا و ژله در یک طیف رنگی باشند، برای مشاهده آموزش طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی در ادامه با وبلاگ ایرانی حرفه ای همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپخوری
  • خامه صبحانه یک بسته
  • شیر ۱٫۵ پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه پاناکوتا زعفرانی

 

مرحله اول

برای تهیه پاناکوتای خوشمزه و مخصوص با طعم زعفرانی ابتدا پودر ژلاتین را در کاسه ای می ریزیم و کاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم و نصف لیوان آب جوش روی آن می ریزیم و آرام با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود.

 
 

مرحله دوم

در این مرحله حدود ۳۰ دقیقه زودتر شیر و خامه را از یخچال بیرون می آوریم و گوشه ای می گذاریم تا با دمای آشپزخانه سازگار شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با قلموی آغشته به روغن مایع چرب می کنیم و کنار می گذاریم.

 
 
 

مرحله سوم

حالا پس از اینکه پودر ژلاتین کاملا در آب حل شد، شیر را داخل قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و بلافاصله خامه را نیز به شیر می افزاییم و شکر را نیز کم کم اضافه می کنیم و کمی با هم ترکیب می کنیم.

 
 

مرحله چهارم

سپس با قاشق مواد را هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود و بعد ژلاتین شفاف شده را اضافه می کنیم و همگی مواد را مجددا مخلوط می کنیم و زعفران دم کرده را نیز می افزاییم و (می توانید کمی گلاب نیز به مواد اضافه کنید) مداوم مایه پاناکوتا را هم می زنیم تا قوام یابد.

 
 
 

مرحله پنجم

زمانیکه مایه پاناکوتا غلیظ شد و به حالتی شبیه به فرنی رسید حرارت را خاموش می کنیم و مایه را داخل قالب می ریزیم و کنار می گذاریم تا خنک شود و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱۲ ساعت کاملا خودش را بگیرد.

 
 

مرحله ششم

پاناکوتا آماده شده را از یخچال بیرون می آوریم و روی آن بشقاب قرار می دهیم و بر می گردانیم.البته می توانید اول کناره های آن را با کارد از قالب جدا کنید و بعد بر گردانید و روی آن را با انواع مغزیجات مانند پسته یا انواع میوه ها تزئین کنید.نوش جان

 

نکات تهیه پاناکوتا زعفرانی

 

پاناکوتا زعفرانی با ژله

اگر بخواهید از این دسر زیبا در کنار ژله استفاده کنید باید پس از این که پاناکوتا خودش را در قالب گرفت با یک کارد تیز به ترتیب قسمت هایی از پاناکوتا را خارج کنید و به جای آن ژله با رنگ مورد نظر خود بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید تا ژله خو را بگیرد. البته می توانید در لیوان های کوچک نیمی از لیوان را پاناکوتا و رویش را با ژله پر کنید که این روش هم بسیار مجلسی و زیبا می شود.

مطالب پیشنهادی

حلوای بادام تبریزی , دستور حلوای بادام تبریزی , طرز تهیه حلوای بادام تبریزی

حلوای بادام یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این حلوای خوشمزه اصالتا متعلق به شهر تبریز می باشد و در این شهر به عنوان یک حلوای مناسبتی شناخته می شود. این حلوای خوشمزه علاوه بر حلوای بادام با نام حلوای کفگیری هم شناخته می شود، دلیل اینکه به این حلوا، حلوای کفگیری می گویند این است که با کفگیر قسمت و پخش می گردد. حلوای کفگیری یکی از مرسوم ترین حلواهای شهر تبریز است که در مناسبت های خاص و ایام مذهبی به صورت نذری در میان مردم پخش می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب ( طرز تهیه حلوای بادام تبریز ) همراه باشید.

طرز تهیه کیک بستنی

کیک بستنی یکی از دسرهای خوشمزه بین المللی است که می توانید با ترکیب مواد مورد سلیقه خود آنرا درست کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب ( طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه و مخصوص با شیرین عسل ) همراه باشید.

طرز تهیه ژله بستنی آسان با قالب تصویری رولی قلبی کاکائویی توت فرنگی موزی xvc jidi Cgi fsjkd

در این اموزش می خواهیم روش درست یک دسر ساده و فوری را برای شما شرح دهیم که علاوه بر اینکه خیلی ساده است ولی یک دسر لاکچری نیز محسوب می شود. البته شما می توانید ژله بستنی را به صورت یک رنگ درست کنید که یک دسر معمولی محسوب می شود. ولی اگر انرا به صورت لایه ای درست کنید یک دسر مجلسی محسوب می شود. در ادامه با مطلب ( طرز تهیه ژله بستنی مرحله به مرحله ) همراه باشید.

Comments