طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی برای 4 نفر

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی

آلبالو پلو یکی از انواع غذا های پلویی ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن به عنوان یک غذای فصلی شناخته می‌ شود. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به شهر شیراز می ‌باشد. البته امروزه در سراسر کشور فراگیر شده است. می‌ توان در فصل تابستان آلبالو را گرفت و هسته آن را خارج کرد. سپس در فریزر نگهداری کرد تا در تمام فصل ها بتوان این غذای خوشمزه را تهیه نمود و از خواص خوب آلبالو بهره مند شد. خواصی همچون ضد التهاب، رفع کم خونی، تسکین دهند درد، سلامت پوست و مو را نیز افزایش می ‌دهد. مواد لازم را طبق ذائقه می‌توان کم یا زیاد کرد. در صورتی که مایلید این غذای خوشمزه را با گوشت مرغ درست کنید به دستور طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ مراجعه نمایید، برای مشاهده آموزش طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی در ادامه با وبلاگ ایرانی حرفه ای همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
پیاز1 عدد
برنج4 پیمانه
شکر200 گرم
آلبالو تازه500 گرم
روغن مایعبه اندازه کافی
گوشت چرخ کرده300 گرم
زعفران دم کردهبه میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی

مرحله اول

در ابتدای کار، آلبالو های بدون هسته را لایه لایه شکر پاشیده و داخل یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار می ‌دهیم. به ازای هر دو لیوان آلبالو یک لیوان شکر نیاز داریم. سپس آلبالو ها را روی حرارت می گذاریم.

مرحله دوم

از زمانی که جوش آمد ده دقیقه زمان می ‌دهیم که آلبالو ها بجوشد. کف روی آلبالو را حتماً می گیریم. بعد آلبالو ها را از قابلمه خارج می کنیم و اجازه می دهیم شربت ۱۰ دقیقه دیگر بجوشد تا قوام بیاید.

مرحله سوم

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، فلفل، نمک و زردچوبه را با هم خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. آن ها را به صورت قلقلی در می ‌آوریم و درون تابه سرخ می کنیم.

مرحله چهارم

آب را درون قابلمه می ‌ریزیم‌ که به جوش بیاید وقتی که جوش آمد، برنج خیس شده را اضافه می‌ کنیم و نمک می ‌زنیم. دقت کنیم که برنج زیاد نرم نشود باید برنج را زنده تر برداریم.کف روی برنج را هم می گیریم. 

مرحله پنجم

سپس آن را آبکش می کنیم و ته دیگ نان در کف قابلمه می گذاریم. لایه لایه برنج و آلبالو داخل قابلمه می ریزیم. آب آلبالو را هم نگه می داریم که برای زمان سرو برای تزیین از آن استفاده کنیم و مقداری از آلبالو را هم برای تزیین کنار می ‌گذاریم.

مرحله ششم

مقداری آب جوش از کناره ها داخل قابلمه برنج می ریزیم و حرارت شعله گاز متوسط رو به بالا باشد تا برنج بخار کند. وقتی بخار برنج بلند شد، روغن روی برنج می ریزیم، حرارت را کم می کنیم تا برنج دم بکشد.

مرحله هفتم

بعد از دم کشیدن برنج، برای تزیین مقداری از برنج سفید را جدا می کنیم و با زعفران مخلوط می ‌کنیم. مقداری را هم با آب آلبالو مخلوط می‌کنیم. پلو را داخل ظرف سرو می‌ ریزیم.

مرحله هشتم

طبق سلیقه با برنج زعفرانی، برنج رنگ آلبالو، گوشت قلقلی و آلبالو آن را تزیین می‌ کنیم. برای آلبالو پلو معمولا مقدار شکر را نصف میزان آلبالو می ‌ریزیم‌ نسبت به ذائقه اگر ترش یا ملس دوست داشتیم

مرحله نهم

میزان شکر را کم یا زیاد می‌ کنیم. برنج را زنده تر بر می‌ داریم چون مواد ترکیبی حالت خیس دارد موقع دم کردن خیلی نرم می ‌شود و خوشایند نیست. این غذا هم با مرغ و هم با کوفته قلقلی درست می‌ شود.

=============================================

معرفی سایت های اینترنتی

=============================================

امروز هم با یک معرفی یک سایت آشپزی در خدمت شما عزیزان هستیم. در این سایت می توانید انواع مطالب آموزشی و تفریحی را بیابید. البته عمده تمرکز این سایت روی دستورهای غذاهای ایرانی و بین المللی هست. مثلا در این لینک ( Chicken TahChin Recipe ) می توانید به دستور تهیه ته چین مرغ که یکی از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی است دسترسی داشته باشید. البته عمده دستورهای درون این سایت به زبان انگلیسی هستند و برای انگلیسی زبانان تهیه شده اند.

=============================================

فکر می کنم همگی ما با سایت تلگرام که یکی از قدرتمند ترین مسنجرهای جهان را ارائه کرده است آشنا باشیم. سایتی که می خواهیم معرفی کنیم زیر مجموعه سایت تلگرام است ولی مانند سایت هایی مثل بلاگفا یک سیستم وبلاگدهی است. البته در این سیستم محدودیت ها و مزایای وجود دارد که هر کس می تواند با توجه به توقعات خود از این سرویس استفاده کند. مثلا برای ارسال مطلب در تلگراف هیچ محدودیت و ثبت نامی وجود ندارد و این از مزایای خوب تلگراف است. ولی خب نکته های بدی هم وجود دارد و آن این است که فقط با ای پی که مطلب را ایجاد کرده اید می توانید انرا ویرایش کنید. در این لینک ( Comment préparer Mirza Ghasemi ) می توانید یکی از دستورهای آشپزی ایرانی یعنی میرزا قاسمی را به زبان فرانسوی مشاهده کنید و با ظاهر این سیستم بیشتر آشنا شوید.

=============================================

Comments