خورش کرفس یکی از خورش های قدیمی و اصیل ایرانی است که طرفدار های زیادی بین ایرانی های سراسر جهان دارد. این خورش با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. برای اموزش کامل و مرحله به مرحله این خورش در ادامه با ما همراه باشید
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
ساقه کرفس ۵۰۰ گرم
برگ کرفس ۵۰ گرم
جعفری ۸۰ گرم
نعناع ۲۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
آبغوره یا آبلیمو به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
مرحله1
برای شروع اشپزی ابتدا قابلمه مناسب را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن مریزیم.
سپس پیاز را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه گوشت به قابلمه اضافه می کنیم ،زرد چوبه ، نمک و فلفل را
با هم درون قابلمه میریزیم و تفت می دهیم
مرحله2
در این مرحله مقداری اب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا گوشت لعاب بندازد. سپس در تابه ای مناسب مقداری روغن میریزیم و ساقه کرفس را به تابه اضافه می کنیم و آن را سرخ می کنیم. سپس ان را در یک طرف قرار می دهیم و سبزی را داخل تابه میریزیم و آن را هم سرخ می کنیم.
مرحله3
حالا ساقه کرفس ،سبزی و اب لیمو را به گوشت اضافه می کنیم و آن ها را مخلوط می کنیم و در قابلمه را می گذاریم و
اجازه می دهیم به مدت 1 ساعت خورش بپزد.
مرحله4
در اخرین مرحله بعد از گذشت 1 ساعت خورش را در طرف دلخواه میریزیم و ان را به سلیقه خودمان تزیین کرده و سرو میکنیم.
Comments
Post a Comment