طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی

خورش کرفس یکی از خورش های قدیمی و اصیل ایرانی است که طرفدار های زیادی بین ایرانی های سراسر جهان دارد. این خورش با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. برای اموزش کامل و مرحله به مرحله این خورش در ادامه با ما همراه باشید

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم

ساقه کرفس ۵۰۰ گرم

برگ کرفس ۵۰ گرم

جعفری ۸۰ گرم

نعناع ۲۰ گرم

پیاز ۱ عدد متوسط

آبغوره یا آبلیمو به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

مرحله1

برای شروع اشپزی ابتدا قابلمه مناسب را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن مریزیم.

سپس پیاز را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه گوشت به قابلمه اضافه می کنیم ،زرد چوبه ، نمک و فلفل را 

با هم درون قابلمه میریزیم و تفت می دهیم

مرحله2

در این مرحله مقداری اب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا گوشت لعاب بندازد. سپس در تابه ای مناسب مقداری روغن میریزیم و ساقه کرفس را به تابه اضافه می کنیم و آن را سرخ می کنیم. سپس ان را در یک طرف قرار می دهیم و سبزی را داخل تابه میریزیم و آن را هم سرخ می کنیم.

مرحله3

حالا ساقه کرفس ،سبزی و اب لیمو را به گوشت اضافه می کنیم و آن ها را مخلوط می کنیم و در قابلمه را می گذاریم و 

اجازه می دهیم به مدت 1 ساعت خورش بپزد.

مرحله4

در اخرین مرحله بعد از گذشت 1 ساعت خورش را در طرف دلخواه میریزیم و ان را به سلیقه خودمان تزیین کرده و سرو میکنیم.

Comments